fbpx

Nekoliko detalja o tvrtci

O nama

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u pomorskoj industriji u Hrvatskoj i inozemstvu otvorili smo tvrtku Marine Decking Services d.o.o kako bi našu strast prema moru i plovilima mogli podijeliti s Vama.
Nalazimo se u Kostreni, malom primorskom mjestu u blizini Rijeke, koje se već tradicionalno povezuje s uživanjem u čarima Jadranskog mora i dugoj pomorskoj tradiciji.  

Tvrtka Marine Decking Services d.o.o osnovana je sa svrhom pružanja profesionalne, kvalitetne i brze usluge brodovlasnicima pri postavljanju umjetne tikovine i tepiha kako biste mogli bezbrižno i sigurno uživati u plovidbi.

Profesionalni proizvodi koje koristimo pri instalaciji umjetne tikovine i tepiha na plovilima u cijelosti su proizvedeni u Velikoj Britaniji od strane naših partnera Beautiful Marine Floors, jedne od vodećih tvrtki za proizvodnju i opskrbu umjetnom tikovinom. Naše proizvode karakterizira visoka kvaliteta i dugotrajnost materijala. Također, naši kupci imaju priliku birati između široke palete proizvoda koji se mogu prilagoditi svačijim potrebama.

 Naša Vizija

je biti prvi izbor brodovlasnika kada traže kvalitetnu i pouzdanu uslugu podnih obloga. 

Naša misija

Naša misija je da svojim iskustvom i strašću prema plovilima omogućimo da i Vaše plovilo bude još ljepše i sigurnije, a Vaše povjerenje opravdavamo velikim izborom kvalitetnih materijala, iskustvom i brigom za naše kupce.

Marine Decking Services d.o.o je uz Vas kroz cijeli proces uljepšavanja Vašeg plovila! Nudimo Vam podršku i savjetovanje pri odabiru i postavljanju umjetne tikovine i tepiha na plovilima. Također, zainteresiranim kupcima smo u mogućnosti ponuditi graviranje imena, logotipa i drugog pri instalaciji proizvoda.

Naše vrijednosti:

otvoreno i iskreno komuniciramo.

– vrednujemo timski rad, znanje i rezultat

– radimo da bi plovila učinili ljepšima.

– poštujemo Vaše želje.

– Odgovornost, stručnost, pedantnost su naše osobine.

Zašto umjetna tikovina?

Instaliranje umjetne tikovine predstavlja brz i učinkovit način za postizanje luksuznog izgleda Vašeg plovila, dok ujedno ulažete u bezbrižno uživanje u kasnijim putovanjima. Umjetna tikovina je izrazito jednostavna za održavanje i čišćenje, otporna na štetni efekt UV zraka te ima protuklizna svojstva.

Zlatko Marović, CEO

Primary Color

Secondary Color

https://decking-services.eu/wp-content/themes/yachtsailing