ZAJEDNO S NAMA ILI SAMOSTALNO !

Želite li biti montažer brodskih obloga?

Tražimo marljive, pedantne i komunikativne djelatnike, partnere koji dobro poznaju pomorsku industriju, imaju vještina u drvu, stolariji za oblikovanjem šabloni i izradi našeg asortimana proizvoda. 

Na prvi pogled izgleda da je montaža brodskih obloga vrlo jednostavan zadatak, međutim dobivanjem glatkog i ravnog ruba zavarivanjem zahtijeva precizne vještine koji mnogi nisu u stanju savladati.

Potrebne vještine

Dobri ‘’montažeri’’ obično su pojedinci koji su vrlo pedantni, čisti, uredni i strpljivi. Potrebno je izraditi vrlo detaljnu šablonu gdje je potrebno do najmanjeg detalja preslikati svaki uzorak na plovilu, gdje se navode sve potrebne nijanse, linije i izmjere simetričnosti. Male greškice, mogu uveliko utjecati na konačni rezultat. Montažer mora voditi računa o krajnjem rezultatu i voditi brigu tijekom izrade svakog predloška ili detalja. 

U mogućnosti smo Vam pružiti podršku, trening, savjetovanje te certifikat o osposobljenosti.

Ugodna radna atmosfera, poštovanje, uvažavanje kolega, povjerenje i uzajamna podrška, timski duh, opuštenost, pedantnost, prihvaćanje prijedloga, briga o inventaru, sigurnost na prvom mjestu,  samo su jedne od odlika koje pruža naše okruženje u MDS-u.