fbpx

Zlatko Marović

Zlatko Marović

Zlatko Marović
vlasnik / CEO

Rođen sam u Rijeci 28.08.1976. Od malih nogu uživao sam provoditi vrijeme na moru i svaki slobodni trenutak loviti ribu. Učeći od oca Božidara naučio sam sve o plastificiranju i farbanju što sam kroz  život dodatno usavršavao. Još kao dječak uređivao sam malu barku od 3m ručne izrade. Po završetku osnovne škole upisao sam za mene jedinu logičnu školu ‘’ Tehnička škola za strojarstvo i brodogradnju’’, naravno smjer Brodograđevni tehničar.
Tijekom četverogodišnjeg školovanja osnažila je ljubav prema brodovima i ponajviše želja za malom brodogradnjom. Po završetku tehničke škole upisao sam Tehnički fakultet u Rijeci  i završio brodograđevni studij te stekao zvanje diplomirani inženjer brodogradnje. Tijekom studija sudjelovao sam s ocem na preinaci glisera ‘’Taddy’’ dužine 7,2m. Preinaka je ujedno bila i izrada projekta i sve potrebne dokumentacije koja je pretočena u moj diplomski rad.
Po završetku studija zaposlio sam se u Brodogradilištu Kraljevica kao referent prodaje. Napredovao preko voditelj projekta sve do Tehničkog direktora. S obzirom na nove životne izazove otisnuo sam se u Offshore vode i proveo punih sedam godina u inozemstvu kroz voditelj projekta u offshore naftnoj industriji.

D&D Marović

Dominik i Danijel Marović

Ljubav prema brodogradnji je i dalje prisutna te sam se zbog svoja dva predivna sina Dominika i Danijela vratio u Hrvatsku i preuzeo kormilo Direktora proizvodnje u Brodogradilištu Viktor Lenac.
Nakon pune tri godine organizacije proizvodnje odlučujem se na pokretanje vlastite firme Marine Decking Services s ciljem vraćanja u malu brodogradnju da moju ljubav prem istoj usmjerim kroz uljepšavanje plovila izradom umjetne tikovine i specijalnih oplata.

 

Aleksandra Marović

Aleksandra Marović

Naravno da sav taj put koji je ponekada bio trnovit ne bi mogao uspješno prolaziti bez potpore moje supruge Aleksandre.
Jedna od mojih dražih  rekonstrukciju izveo sam  na Aleinoru 620 gdje sam utrošio nešto više od 1800 sati rada u 6 mjeseci, gdje mi je potporu naravno dao otac Božo, a ne smijem izostaviti i slasne delicije moje majke Vesne , te smo  brodu promijenili potpuno vizuru.

Tko zna što me sve još čeka u ovom novom izazovu ali dopustimo vremenu da napiše novu povijest koju gradim sa srcem.

Primary Color

Secondary Color

https://decking-services.eu/wp-content/themes/yachtsailing