fbpx

Umjetna tikovina

Koliko god imali lijep brod, detalji su ono što ga čini ugodnim za duži boravak i relaksaciju.

Postavljanje podova
Stručnjaci prilikom završnog postavljanja podova
Postavljanje podova
Priprema površina za novi pod

Ugradnja umjetne tikovine na vaše plovilo potrebno je zadovoljiti dosta uvijeta kako bi posao bio napravljen po najvišim standarima struke.

Nakon dogovora, izmjere i pokretanja posla potrebno je pripremiti povšine za kvalitetno lijepljenje iskrojenih komada umjetne tikovine. Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju za savjetodavne usluge, a sve u cilju da bi kao naš kupac imali zadovoljstvo na vašem plovilu kakvo niste imali do sada. Umjetna tikovina je po svojim karakteristikama otporna na UV zrake kojima su plovila izložena, lijepo i luksuzno izgleda te ima protuklizna svojstva za sigurno kretanje u razičitim situacijama na moru.

Uklanjanje starog poda i obrada površina prilikom pripreme za stavljanje novih obloga vrlo je važan dio postupka. Prilikom pripremanja površina na istima se sitnija oštećenja i nepravilnosti u velikoj većini slučajeva riješavaju. Dotrajali podovi imaju tendenciju neravnine te promijenjive debljine uzrokovane nejednakim trošenjem tjekom vremena. Prilikom pripreme površina posebna se pažnje posvećuje zaštiti dijelova koji su osjetljivi, te koje nije dobro izlagati djelovanjima ljepila i brtvila.

Kod montaže vodimo brigu o učinkovitom korištenju materijala. Za to je važno pravilno iskrojiti buduću oblogu. Zbog uštede materijala krojenje je vrlo zahtjevan proces gdje nastojimo sav “višak” materijala prilagoditi kako bi neke manje površine iskoristile materijal koji prostaje nakon krojenja.

Uklanjanje i obnova tikovine


Imamo mrežu certificiranih montera koji su spremni uklopiti vaš odabrani proizvod.

Sustavi podnih obloga od sintetičke tikovine

Sustavi ploča od sintetičke tikovine isporučuju se s jamstvom proizvođača za materijal i postavljanje. Uz 5 godina jamstva za materijal, postoji i jamstvo za ugradnju 2 godine nakon završetka radova.

Nazovite za prijateljski savjet


Možemo savjetovati i razgovarati o najboljoj praksi za ugradnju. Velike su šanse da smo već obnovili ili postavili brodski pod na sličano plovilo.

Primary Color

Secondary Color

https://decking-services.eu/wp-content/themes/yachtsailing