fbpx

Blog listing

TEF GEL od sada u Hrvatskoj i Sloveniji

Uvod u Tikal TEF GEL koji možete pronaći i na našem webshopu.

 

read more

BIOGRAD BOAT SHOW 2021 – HALA ”C”

BIOGRAD BOAT SHOW 2021 – HALA ”C”

Posjetite nas na BIOGRAD BOAT SHOW-u od 20-24.10.2021., hala ”C”

Imate će te priliku upoznati se sa svim proizvodima TIKAL Marine System iz Njemačke, kao i sintetičke PVC tikovine proizvođača Beautiful Marine Floors iz UK.

Radujemo se Vašem dolasku. #marine #marinedeckingservices #boatshow #tikalmarinesystem #beautifulmarinefloors #plovila #makretplace #umjetnatikovina #tikovina

read more

TIKAL TEF-GEL – ANTI-KOROZIVNO SREDSTVO ZA VIJČANE SPOJEVE

TIKAL TEF-GEL – ANTI-KOROZIVNO SREDSTVO ZA VIJČANE SPOJEVE


TIKAL TEF-GEL, koji proizvodi TIKAL MARINE SYSTEMS u Njemačkoj, je univerzalna i vodonepropusna pasta na bazi PTFE-a.Sprječava oksidaciju metala i pouzdano štiti od korozije uzrokovane galvanskim strujama između različitih vrsta metala.
TIKAL TEF-GEL se također može koristiti kao mazivo otporno na morsku vodu i za brtvljenje kako bi se spriječilo prodiranje vode.
Ako uvijek koristite vijke s Tikal Tef-Gel®-om, sve se lako može ponovno rastaviti čak i nakon intenzivne upotrebe u morskoj vodi. Isto se odnosi i na zaštitu zateznih mehanizama od hrđanja. Tikal Tef-Gel® koristi se u industriji brodova, automobilskoj industriji, zrakoplovstvu te svugdje kada je dijelove potrebno zaštiti od korozije.
Sve informacije na

read more

Sanacija podvodnog dijela jedrilice s TIKAL dvokom. Epoxi kitom

Sanacija podvodnog dijela jedrilice s TIKAL dvokom. Epoxi kitom

Uspješno je sprovedena sanacija podvodnog dijela jedrilice s TIKAL dvokomponentnim Epoxi kitom. Isti je pogodan kod sanacija osmoze jer ne upija vlagu, lako se nanosi i obrađuje nakon sušenja.

read more

Potpisan Ugovos s Dostavnom službom !!

Kako bismo naše proizvode učinili što povoljnijim i pristupačnijim potpisaii smo Ugovor s dostavnom službom A10 d.o.o., te naši proizvodi stižu direktno na Vašu kućnu adresu.

read more

TIKAL – EPOXI KIT / TIKAL FAST PATCH

TIKAL – EPOXI KIT / TIKAL FAST PATCH

TIKAL – EPOXI KIT / TIKAL FAST PATCH

https://decking-services.eu/wp-admin/admin.php?page=photoblocks#

TIKAL – EPOXI KIT / TIKAL FAST PATCHTrebate urediti Vaše plovilo, odaberite TIKAL FAST PATCH dvokomponentno, brzo stvrdnjavajuće EP punilo za sve materijale za izgradnju brodova kao što su GRP, drvo, čelik ili aluminij, za primjenu iznad i ispod površine vode.TIKAL FAST PATCH se lako miješa, a pogodan je i za saniranje oštećenja od osmoze zbog svoje niske apsorpcije vode.TIKAL FAST PATCH pogodan je za brze i male popravke.Brzo stvrdnjavanje / Može se brusiti / Velika prekidna čvrstoća / Jednostavan omjer miješanja / Niska apsorpcija vode

read more

Uredili smo i prvu Gajetu

Uredili smo i prvu Gajetu

Iako na izgled jenostavan projekt zahtijevao je puno truda i rada, kojima Marine Decking Service s zadovoljstvom pristupa.

read more

Proširili smo naše usluge!

Od sada uz ugradnju umjetne tikovine možete i dobiti uslugu dizanja/spuštanja, pranja broda, osvježenje antifaulinga sve u suradnju s našim partnerom Matine Ing.S.Horvat

https://www.facebook.com/Marine-ing-S-Horvat-281602778630968/

read more

Primary Color

Secondary Color

https://decking-services.eu/wp-content/themes/yachtsailing